Bordløber.dk: Find blandt 1436 Produkter | 4 Kategorier | 51 Brands | 84 Forhandlere

Bedste Klarborg Dækkeservietter: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Bordløber.dk, det helt rigtige sted at finde Klarborg dækkeservietter. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Klarborg dækkeservietter

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Klarborg dækkeservietter | ✅ Dækkeserviet-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Klarborg dækkeservietter

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Klarborg dækkeservietter som du kan finde lige nu.

  1: Klarborg Dækkeserviet Snemand 45x38 cm

  Klarborg Dækkeserviet Snemand 45x38 cm

  Hvorfor vælge Klarborg Dækkeserviet Snemand 45x38 cm?

  I 2004 begyndte Etly Klarborg at designe snemænd, hvilket blev en stor succes! Hun er derfor fortsat med at designe de nuttede og finurlige snemænd. Nu er snemands-kollektionen blevet udvidet til også at indeholde en akryldug, dækkeserviet og papirserviet - så nu kan der simpelthen dækkes det mest vidunderlige snemands-julebord. I motivet på denne søde dug finder vi snemændene Fiffi og Tilla fra 2018. Selvom snemænd er lavet af sne, så kan de altså godt fryse - derfor står Fiffi og Tilla tæt sammen for at få varmen i det frostklare vejr. Godt de har deres huer på! Dækkeservietten kan tørres af med en fugtig klud, og kan vaskes på 30 grader - dog anbefales det ikke at centrifugere, tørretumble eller blege produktet. Dækkeservietten kan sagtens stryges på bagsiden ved lav varme. Den er lavet i 100% Oeko-tex bomuld og efterbehandlet med en akryl coating.

  2: Snemand Klarborg Dækkeserviet

  Snemand Klarborg Dækkeserviet

  Hvorfor vælge Snemand Klarborg Dækkeserviet?

  #html-body [data-pb-style=BT8YP4X]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}Snemands dækkeserviet er til dig der ikke altid dæ

  Andre mærker af dækkeservietter

  På vores liste her har vi samlet de Klarborg bedste dækkeservietter på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige dækkeserviet til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top